Gedragsrichtlijnen van maxon

Wij handelen op basis van fairness, professionaliteit en respect. Daarom verplichten alle medewerkers bij maxon zich tot naleving van de hoogste ethische richtlijnen in de omgang met klanten, zakenpartners, concurrenten en collega's.

De maxon groep streeft met haar producten naar perfectie. Hetzelfde geldt voor het gedrag van alle medewerkers. Daarom houdt het bedrijf zich aan strenge regels. Dit betekent onder andere:
 

  • Fairplay op de markt. Wij zijn strikt tegen alle vormen van corruptie en omkoping.
  • Respect. Iedere medewerker wordt met evenveel respect bejegend. Wij tolereren geen discriminatie of intimidatie in welke vorm dan ook.
  • Bescherming van de medewerkers. Bij ontwikkeling, productie en levering van de producten hecht de maxon groep veel waarde aan arbeidsveiligheid en ziektepreventie.
  • Milieubewustzijn. Wij zetten ons in voor het gebruik van duurzame materialen en milieuvriendelijke productieprocessen.
  • Open communicatie. De maxon groep communiceert op basis van fairness, professionaliteit en respect met zakenpartners, medewerkers, overheids- en inspectiediensten en media.


Hier vindt u de gedetailleerde gedragsrichtlijnen van maxon.

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 07 44 -
Contact