Gemakkelijker winkelen

Onlineshop

Hier gaat u direct naar onze onlineshop. Selecteer een categorie en zoek het gewenste product. U kunt kiezen tussen DC-motoren met en zonder borstels, overbrengingen, encoders en besturingen. Filter uw zoekopdracht met parameters, om doelgerichter te kunnen zoeken. Bij de productdetails vindt u ook de bijbehorende gegevens.

Combinatie

U kunt onze artikelen modulair combineren. Selecteer een product en de shop stelt de mogelijke combinaties voor.

Aandrijvingen configureren

Configureer DC-motoren met en zonder borstels heel eenvoudig online. U hebt de keuze tussen grafiet- en edelmetaalborstels, sinter- en kogellagers, mechanische en elektrische interfaces en vele andere componenten. U kunt een geconfigureerde motor vervolgens ook nog combineren met overbrengingen, sensoren, encoders en toebehoren. Wij leiden u stap voor stap door de verschillende functionaliteiten in de configurator.

maxon selection program

Welke eisen stelt uw toepassing aan onze producten? Vind de juiste aandrijving met behulp van slechts enkele parameters zoals voedingsspanning en koppel. Na invoer van de eisen voor uw aandrijvingen toont het maxon selection program de mogelijke combinaties.

Zoeken

Voer een begrip of een nummer in het zoekveld bovenaan de website in. Voor een doelgerichte zoekopdracht kunt u de resultaten filteren met behulp van verschillende parameters.

Aanbevolen producten

Producten die binnen twee tot elf werkdagen beschikbaar zijn, krijgen van ons het label "aanbevolen producten". Met het desbetreffende filter ("Aanbevolen producten"), dat u bij de zoekparameters vindt, kunt u doelgericht naar deze categorie zoeken. U kunt binnen de lijst met resultaten ook sorteren op aanbevolen producten.

Contact

maxon Switzerland ag

Online Shop Support
Eichistrasse 36055 Alpnach DorfZwitserland
+41 (41) 666 18 00 +41 (41) 666 16 16
Contact