Betaling

Let op Bij de registratie hebt u de mogelijkheid om een van de aangeboden betaalwijzen vast te leggen en onder ""my maxon"" te bekijken. Zodra u ""start met de bestelling"", kunt u de betaalwijze aanpassen.

Kredietkaart

Wij accepteren de volgende kredietkaarten:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express (alleen Verenigde Staten)

Wij boeken het bedrag pas van uw kredietkaart af, als de opdracht definitief bevestigd is. De kredietkaartinformatie wordt alleen doorgegeven aan de desbetreffende kredietinstituten. De gegevens worden opgeslagen op een externe, veilige server. Neem bij 3D-Secure of andere problemen bij betaling met kredietkaart a.u.b. contact op met uw kredietinstituut.

Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling ontvangt u van ons een pro-forma-factuur. De bestelling wordt pas na ontvangst van de betaling verwerkt c.q. bevestigd. Wij verzoeken u daarom het factuurbedrag per ommegaande te voldoen.

PayPal

U hebt de mogelijkheid om via de online-betaalservice PayPal te betalen. De transactie vindt plaats via een versleutelde verbinding. Gevoelige bankgegevens worden niet bekendgemaakt.

Rekening

Betalen op rekening is niet in alle landen mogelijk. Deze optie wordt bij de betaalwijzen weergegeven, als uw winkelwagen het bedrag van CHF 2.000 (voor Zwitserland: CHF 20.000) niet overschrijdt en deze optie in uw land is toegestaan. U ontvangt de factuur samen met de artikelen. Wij verzoeken u het bedrag binnen 30 dagen te voldoen.

Contact

maxon Switzerland ag

Online Shop Support
Eichistrasse 36055 Alpnach DorfZwitserland
+41 (41) 666 18 00 +41 (41) 666 16 16
Contact