Mini-spindel voor lineaire positioneertaken

maxons spindeloverbrenging GP6S

De micro-spindeloverbrenging GP6S met een diameter van zes millimeter: een spindelaandrijving met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Nu ook verkrijgbaar als metalen versie.

  • Spindelaandrijvingen zijn de perfecte oplossing voor lineaire positioneer-systemen, lensinstellingen of spuitpompen

    mini-spindel voor lineaire positioneertaken

Spindelaandrijvingen zijn de perfecte oplossing voor lineaire positioneer-systemen, lensinstellingen of spuitpompen. Als de aandrijving bovendien compact moet zijn, heeft maxon motor precies de juiste oplossing: de spindeloverbrenging GP6S. Deze overbrenging is nu tevens verkrijgbaar met een metalen spindel. Een voordelig alternatief ten opzichte van de eerdere keramische versie.

Combineren met DC motoren van maxon
Met een maximale snelheid van 15 mm/s en een kracht van maximaal 10 N is de spindeloverbrenging GP6S geschikt voor de meest uiteenlopende lineaire aandrijvingsoplossingen. Dankzij geïntegreerde kogellagers is hij ook geschikt voor hoge axiale lasten. De overbrenging kan eenvoudig worden gecombineerd met de maxon DC motoren: RE 6 en EC 6 (borstelloos). Meer informatie over de nieuwe metalen versie van de spindeloverbrenging GP6S vindt u tevens online: http://shop.maxonmotor.com

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 07 44 -
Contact