Diepzee: technologie voor onbekende werelden

Lees hierover meer in driven, het maxon magazine

We weten meer van het maanoppervlak dan van de diepe oceanen. Geen wonder gezien de onderwatercondities. En toch dringen steeds vaker geavanceerde voertuigen door tot in de diepte. driven, het maxon motor magazine, maakt zich ook op voor een duik in de diepte en komt boven water met verrassende feiten en verhalen.

  • Slimme robotvoertuigen – autonoom of met kabelaansturing - onderzoeken de wereld onderwater zoekend naar wetenschappelijke gegevens, bodemschatten of gezonken wrakken

    De nieuwe uitgave van driven, het magazine van maxon. ©maxon motor ag

Slimme robotvoertuigen – autonoom of met kabelaansturing - onderzoeken de wereld onderwater zoekend naar wetenschappelijke gegevens, bodemschatten of gezonken wrakken. De toegepaste technologie moet tegen het agressief zoute water en de hoge omgevingsdruk bestand zijn. Hoe dergelijke systemen worden getest en waar ze worden gebruikt leest u in de driven.

In de aandrijfwereld staat meestal de motor centraal, maar een krachtige motor controller is net zo belangrijk. Onze expert legt uit wat zo'n motorregeling moet kunnen en welke oplossingen maxon hiervoor biedt. Verder werpen we de belangrijke vraag op: DC- of BLDC-motor? Niet in de laatste plaats wijdt driven zich in deze editie aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van exoskeletten, de ortheses waarmee mensen met een lichamelijke handicap weer kunnen lopen.

Bestel hier uw driven
driven verschijnt twee kaar per jaar in gedrukte vorm - in het Duits en in het Engels - en kan gratis worden besteld. Alle vorige uitgaven zijn ook als tabletversie verkrijgbaar – in de App Store, via Google Play Store en in de Windows App Store. Meer informatie op: magazin.maxonmotor.ch

Terug naar het nieuwsoverzicht

Productnavigator

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31/53 - 744 0 744
Contact