De platte motor met maximum koppel

maxon BLDC-motor EC 90 flat met 1 Nm.

maxon’s nieuwe borstelloze motor EC 90 flat van maxon biedt maximum koppel in een compact design. Deze en alle andere aandrijvingen van onze motorserie zijn vanaf nu ook als kabelversie leverbaar.

De aandrijvingsspecialist maxon motor heeft zijn borstelloze vlakke motor EC 90 flat compleet opnieuw ontworpen en verbeterd. De aandrijving met een diameter van 90 millimeter is nu in twee varianten leverbaar – in 160 W en zelfs 260 W. In die laatste uitvoering levert de motor een indrukwekkend nominaal koppel van 1 Nm, wat hem tot het krachtigste lid van de maxon aandrijvingsfamilie maakt.

 

Door zijn eigenschappen is de EC 90 flat met 260 W bijzonder interessant als directe aandrijving, dus zonder overbrenging. Bijvoorbeeld bij wielaandrijvingen, logisitieksystemen of pompen. In combinatie met de MILE-encoder kan deze BLDC-motor ook uitstekend voor positioneertaken worden ingezet.

 

maxon biedt de nieuwe versies van de EC 90 flat ook aan als kabelversies. Dat geldt ook voor de kleinere motoren, de EC 45 flat. De kabels zijn standaard aan de motor gemonteerd en met een stekker uitgerust. Meer informatie daarvoor vindt u in de online shop: shop.maxonmotor.nl

Back to the news overview

Product navigator

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNetherlands
+31/53 - 744 0 744
Contact