ID-Teaser-Rebrush-Company-Pic

maxon motoren voor een veiligere voordeur.

Elk jaar worden wereldwijd rond 5,5 miljoen inbraken gepleegd. Dat zijn meer dan tien inbraken per minuut. Beveiligingsdeuren reduceren het inbraakrisico aanzienlijk. De Spaanse onderneming Ruiz López produceert een deursysteem dat elke deur tegen inbraak beveiligt. maxon motoren zijn hierbij verantwoordelijk voor het sluiten en ontgrendelen van het veiligheidssysteem.

Inbrekers betreden woningen en huizen meestal via de voordeur, omdat die - en de ramen – het makkelijkst te forceren zijn. De Spaanse onderneming Ruiz López heeft hiervoor een speciaal sluitsysteem ontwikkeld. De onderneming produceert al sinds 25 jaar beveiligingssystemen. Het door Ruiz López ontwikkelde, gepatenteerde guillotine-sluitsysteem sluit de ingangsdeur aan beide zijden. Met bijvoorbeeld gelaste beveiligingsankers aan kozijn en deur en een massief deurblok van staal zijn de beveiligingsdeuren zeer goed beveiligd tegen inbraak. Daarnaast integreerd Ruiz López in andere productlijnen bijvoorbeeld een programmeerbaar openingssysteem met keycard of vingerafdruk of een speciale feature als een sensorscherm ingebouwd in de deur waarmee alle functies van de beveiligingsdeur en de toegang tot de woning of het huis per video of smartphone bewaakt kunnen worden.

Het essentiële element van de beveiligingsdeuren zijn de geïntegreerde sloten. Deze gepatenteerde veiligheidssloten werken met maxon motoren, die Ruiz López al sinds 2002 gebruikt in haar deuren.  De motoren sluiten en ontgrendelen het automatische blokkeersysteem van het veiligheidsslot in de deur. Wanneer de woning of het huis verlaten is, activeert de motor het sluitsysteem; de deuren worden zonder sleutel afgesloten. Ook als de deur van binnen wordt afgesloten, sluit de deur automatisch. Om deze te openen is het voldoende om de greep omlaag te drukken; de deur wordt dan automatisch geopend.

Kwaliteitsmotor voor beveiligingsluitsystemen
Per beveiligingsdeur wordt gebruik gemaakt van een maxon, die in het sluitsysteem is ingebouwd.  De motor/overbrengingscombinatie bestaat uit een DC gelijkstroommotor met borstels, A-max 22 met 6 W in combinatie met een planetaire overbrenging GP 22 A. Elke motor heeft een toerental van tot 6740 min-1. A-max motoren zijn uitgerust met een vermogenssterke AlNiCo-permanente magneet en beschikken zoals alle maxon motoren over de ijzerloze maxon wikkeling. Dit motorprincipe heeft bijzondere voordelen: geen magnetisch restkoppel en geringe elektromagnetische storingen. Ruiz López heeft gekozen voor maxon producten vanwege hun grote betrouwbaarheid omdat ze beschikken over een hoge kwaliteit, een hoog vermogen en een lange levensduur. Bovendien waardeert Ruiz López de service ter plekke als uitstekend.

 © maxon motor ag

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 07 44 -
Contact