«driven» legt uit hoe de fabriek van de toekomst werkt

Digitalisering en automatisering zullen de manier waarop wij producten ontwikkelen en produceren ingrijpend veranderen. Maar wat betekent dat precies? En wat zit er achter de courante begrippen rondom de Smart Factory? Antwoorden op deze vragen vindt u in de actuele uitgave van het maxon magazine driven.

  • Als uw koelkast communiceert met uw tv-toestel en uw smartphone, is het wel duidelijk: de digitalisering heeft definitief zijn intrede gedaan in uw woning

Als uw koelkast communiceert met uw tv-toestel en uw smartphone, is het wel duidelijk: de digitalisering heeft definitief zijn intrede gedaan in uw woning. Maar hoe ver staan bedrijven eigenlijk bij deze ontwikkeling? Welke invloed zullen Industrie 4.0, het Internet der dingen en kunstmatige intelligentie hebben op het werk? Zullen er nog wel mensen in fabrieken werken? Met deze spannende vragen houdt de actuele uitgave van driven, het magazine van maxon, zich bezig. Lezers komen te weten wat er achter de begrippen rondom de Smart Factory zit en waarom sommige technologieën langer op zich laten wachten dan gehoopt.

De redactie van driven heeft een bezoek gebracht aan een exoskeletteam dat zich op de cybathlon voorbereidt. En een blik geworpen in de relatief onbekende keramiekafdeling van de aandrijvingsspecialist. Lezers met interesse voor techniek kunnen bovendien in het tweede deel van het vakartikel meer lezen over het thema inductiviteit in gelijkstroommotoren met ijzerkern.

 

Gratis verkrijgbaar

 

Het magazine driven verschijnt tweemaal per jaar in drie talen en biedt lezers spannende reportages, interviews en nieuws over aandrijvingstechniek. De actuele uitgave kan online worden gelezen en gratis worden besteld: magazin.maxongroup.ch

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Medienstelle van maxon.
media@maxongroup.com ; +41 41 662 43 81

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 07 44 -
Contact