maxon presenteert een multi-ascontroller voor zeer dynamische positioneringstaken

Met de MiniMACS6-AMP-4/50/10 lanceert de aandrijfspecialist maxon de volgende generatie van zijn motion controllers. De besturing wordt toegepast op plaatsen waar PLC-oplossingen te duur zijn of wanneer de klant hoge eisen stelt.

 Met de MiniMACS6-AMP-4/50/10 brengt maxon een multi-ascontroller op de markt die zeer dynamisch en nauwkeurig tot zes DC- of vier BLDC-motoren kan aansturen (tot 540 W continuvermogen en 1,6 kW piekvermogen). De controller biedt een economische en compacte oplossing voor systeemontwerpers die autonome robots of shuttlesystemen ontwikkelen. Hij wordt toegepast wanneer PLC-oplossingen te duur zijn of wanneer anders niet aan de klantspecifieke eisen kan worden voldaan.

Een groot voordeel van dit nieuwe meerassige systeem is dat je het kunt programmeren met de uitgebreide automatiseringssoftware ApossIDE en de licentievrije Motion Control-bibliotheek (programmeertaal C). De geïntegreerde businterfaces maken een efficiënte gegevensuitwisseling mogelijk met bovenliggende besturingen. Ook zonder PLC of pc kunnen complete procesbesturingen volledig onafhankelijk worden uitgevoerd.
De MiniMACS6-AMP-4/50/10 is vanaf begin 2021 leverbaar.

 

Bezoek de virtuele beurs van maxon

Vanwege de covid-19-pandemie zijn vrijwel alle beurzen dit jaar afgelast. Desondanks biedt de aandrijfspecialist maxon nu een beursevenement voor alle klanten en geïnteresseerden. Als bezoeker vliegt u naar de virtuele stand van maxon waar u nieuwe producten kunt ontdekken. Naast de MiniMACS6-mastercontroller zijn er BLDC-motoren met een krachtig koppel en platte motoren voor robotica. Ook ziet u hier de Mars-rover. virtualbooth.maxongroup.com

Hebt u echter meer interesse in een boeiende video over alle nieuwe producten die maxon dit jaar op de markt heeft geïntroduceerd, ga dan naar deze link
Veel plezier!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de PR-afdeling van maxon:
media@maxongroup.com +41 41 662 43 81

Retour à la vue d'ensemble des nouveautés

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedePays-Bas
+31 53 744 07 44 -
Contact