Het maxon-programma 2010/11 is nu verkrijgbaar

In dit jaar met nieuwe servoversterkers, digitale positioneerbesturingen en steriliseerbare EC-motoren

De nieuwe catalogus van de specialist voor aandrijvingen en systemen met hoge precisie is met onmiddellijke ingang verkrijgbaar. maxon motor investeert al jaren in de onophoudelijke ontwikkeling van innovatieve producten. De maxon-catalogus 2010/11 omvat 368 pagina's; vol met technische motor-, overbrengings- en sensorgegevens. Verder zijn hier gedetailleerde gegevens over de intelligente besturingselektronica voor DC- en EC-aandrijvingen te vinden.

  • Met rond 3000 producten presenteert de maxon-catalogus 2010/11 het complete programma van de Zwitserse fabrikant van precieze aandrijfsystemen

Met rond 3000 producten presenteert de maxon-catalogus 2010/11 het complete programma van de Zwitserse fabrikant van precieze aandrijfsystemen. Op 368 pagina's worden aan u meer dan 1700 DC-motoren (met en zonder borstels), 963 overbrengingen, 137 spindelaandrijvingen, 58 sensoren, diverse aandrijfelektronica en nog veel meer gepresenteerd.

Ook de introductie van nieuwigheden komt in de catalogus uitvoerig aan bod: hieronder vallen bijvoorbeeld de gelijkstroommotor RE 50 en RE 65 met een uitgangsvermogen van 200 en 250 W in industrieversies, de EC 8 (Ø8 mm, 2 W), de steriliseerbare EC 13 (Ø13 mm, 50 W), de 1-kwadrant-EC-versterker DEC 24/1 en DEC-module 50/5 en twee nieuwe programmeerbare digitale positioneerbesturingen: EPOS2 P 70/10 en EPOS2 P 24/5.

Nieuw is ook dat bij elke catalogus een dvd ingesloten is, die het de lezer mogelijk maakt om digitaal door de maxon-catalogus te bladeren, gegevensbladen op een computer op te slaan of deze uit te printen. Alle maattekeningen in DXF-formaat staan u voor de import in een willekeurig CAD-systeem ter beschikking. Het maxon selection program (msp) - eveneens op de dvd te vinden - is u behulpzaam bij het vinden van de optimale aandrijfoplossing. Het programma zoekt uit het ruime combinatieaanbod snel en moeiteloos een oplossing die het beste bij uw wensen past. Varianten en alternatieven worden visueel weergegeven. Door parameters te veranderen kan het aandrijfconcept eenvoudig geoptimaliseerd worden; wijzigingen worden snel verwerkt en resultaten aangetoond. De msp is de ideale tool voor geïnteresseerde klanten die hun aandrijfoplossing zelf wensen te specificeren en te vinden.

Het complete modulaire systeem van maxon motor met alle producten, CAD-gegevens en al het documentatiemateriaal is ook te vinden in onze e-shop: shop.maxonmotor.com. De print-catalogus kan kosteloos besteld worden op www.maxonmotor.com.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 07 44 -
Contact