Hoe e-mobiliteit onze wereld zal veranderen

Het nieuwe magazine driven is nu verkrijgbaar

Het is een stille revolutie. Maar deze is niet tegen te houden: steeds vaker gebruiken mensen elektrische energie om zich voort te bewegen of om goederen te vervoeren. Hierdoor worden ook nieuwe eisen aan de aandrijftechniek gesteld.

  • Wie heeft 50 jaar geleden kunnen bedenken dat een familie met de auto op vakantie zou gaan zonder een druppel benzine te verbruiken? Dat zelfs ongetrainde bikers met hun fiets een tochtje in de bergen kunnen maken? Dat onkruid wieden niet door mensen, maar door robots wordt gedaan? Slecht drie van talloze voorbeelden die laten zien hoe groot de invloed van elektrische aandrijfsystemen is op ons dagelijkse leven en onze mobiliteit

Wie heeft 50 jaar geleden kunnen bedenken dat een familie met de auto op vakantie zou gaan zonder een druppel benzine te verbruiken? Dat zelfs ongetrainde bikers met hun fiets een tochtje in de bergen kunnen maken? Dat onkruid wieden niet door mensen, maar door robots wordt gedaan? Slecht drie van talloze voorbeelden die laten zien hoe groot de invloed van elektrische aandrijfsystemen is op ons dagelijkse leven en onze mobiliteit.

De nieuwste uitgave van het magazine driven besteedt aandacht aan de ontwikkelingen en trends rondom het thema e-mobiliteit. Bovendien krijgen de lezers een indruk van de ontwikkeling van accu's bij maxon en maken ze kennis met een sympathieke superheld met een handicap. Tevens is er een vakartikel over de inductiviteit van DC motoren met ijzerkern.

Bestel nu gratis!

driven, het magazine van maxon, verschijnt tweemaal per jaar in drie talen en bevat boeiende reportages, interviews en nieuws over het thema aandrijftechniek. De actuele editie kan online worden gelezen of gratis worden besteld: magazine.maxonmotor.com

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 07 44 -
Contact