Het speciale tijdschrift over de Cybathlon is nu verkrijgbaar

Op 2 en 3 mei strijden piloten op een hindernisparcours in Zürich om de winst op de Cybathlon – met behulp van assistentsystemen. maxon wijdt zich met een speciaal tijdschrift aan dit fascinerende evenement en vraagt: in welke richting gaat de ontwikkeling van protheses, hoe bouw je een exoskelet en wat is de favoriete discipline van de uitvinder van de Cybathlon?

  • In circa twee maanden is het zover: dan wordt in Zürich de tweede Cybathlon gehouden

In circa twee maanden is het zover: dan wordt in Zürich de tweede Cybathlon gehouden. Op 2 en 3 mei nemen mensen met lichamelijke beperkingen het op een hindernisparcours tegen elkaar op. Bij zes disciplines wordt gebruik gemaakt van exoskeletten, bionische prothesen of gemotoriseerde rolstoelen. maxon ondersteunt het evenement als Presenting Partner en zal onder andere een comfortabele lounge inrichten in het Team Village, waar de teams zich tussendoor kunnen ontspannen. Uitkijkend naar dit fascinerende evenement publiceert maxon een speciaal tijdschrift over de Cybathlon. Lees onder andere over welke disciplines ten opzichte van 2016 veranderingen hebben ondergaan en hoe Robert Riener, de uitvinder van de Cybathlon, zich het evenement in de toekomst voorstelt.

 

Het speciale tijdschrift over de Cybathlon vertelt het spannende verhaal van Hugh Herr, de MIT-professor en visionair, die sinds een ongeluk in de bergen op twee beenprotheses is aangewezen. Hij vindt nu dat hierin een uitdaging en kans voor hemzelf ligt. Hij is ervan overtuigd dat het met menselijke lichamelijke beperkingen in de 21e eeuw afgelopen zal zijn. Daarnaast gaat het tijdschrift in op exoskelet-systemen en verklaart op welke zes punten bij de ontwikkeling van deze systemen moet worden gelet. Tot slot worden teams voorgesteld die gebruik maken van maxon-producten in hun assistentsystemen.

 



Het tijdschrift van maxon over de Cybathlon kan online worden gelezen op maxonworld.com
Daarnaast zal het ook op het evenement zelf verkrijgbaar zijn.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Medienstelle van maxon:
media@maxongroup.com +41 41 662 43 81



 



 

Back to the news overview

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNetherlands
+31 53 744 07 44 -
Contact