ID-Teaser-Rebrush-Company-Pic

Kwaliteit zonder compromis

-100°C tot +200°C, trillingen, stoten: maxon motoren trotseren de meest extreme omstandigheden.
 

maxon aandrijvingen voeren zelfs onder de zwaarste omstandigheden hun taken betrouwbaar en uiterst efficiënt uit. Niet alleen in het heelal maar ook tot diep onder het aardoppervlak. Langdurige mechanische stress tests tonen eventuele zwakke punten onder belasting, zodat ze vroegtijdig in het ontwikkelproces kunnen worden verholpen. Kwaliteit heeft niet alleen betrekking op de objectieve eigenschappen van de producten; het beïnvloedt tevens de denk- en handelwijze van onze medewerkers. Kwaliteit is traditie bij maxon: zo mocht het bedrijf in Zwitserland in 1988 reeds haar eerste ISO 9001 in ontvangst nemen.

maxon medical biedt hoogprecieze aandrijfoplossingen voor de medische technologie, gecertificeerd volgende de medische norm ISO 13485. Deze certificatie bekrachtigt dat maxon medical aan de fundamentele normen van de medische technologie voldoet.

Sinds 2012 is maxon tevens EN9100 gecertificeerd. Een norm die speciaal ontworpen is voor bedrijven die componenten uit de lucht- en ruimtevaartindustrie produceren. Met deze certificering onderstreept maxon haar jarenlange ervaring op dit gebied. maxon aandrijvingen worden bijvoorbeeld toegepast in de ruimterobots, satellieten, sondes en passagiersvliegtuigen.

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 07 44 -
Contact