Van de binnenkant van de aarde tot de ruimte.

Als het erop aankomt, dan zetten de micromotoren van maxon alles wat exact en betrouwbaar moet draaien in beweging. Onder, op en boven de aarde. Lees meer over de sectoren waarin onze aandrijfsystemen worden gebruikt en over de veelzijdige toepassingen.

 • Medische technologie

   

  Microaandrijvingen voor pompen, prothesen, handtools of implanteerbare systemen. maxon DC-motoren zijn betrouwbaar, trillingsarm en steriliseerbaar. Doe desondanks geen afstand van vermogensdichtheid en efficiëntie.

  Meer te weten komen
 • Lucht- en ruimtevaart

   

  DC-motoren van maxon zijn resistent tegen thermische en mechanische schokken. Met hun lange levensduur, efficiëntie en het compacte design zijn ze optimaal voor toepassingen in de lucht- en ruimtevaart geschikt.

  Meer te weten komen
 • Automobielindustrie

   

  Elektromotoren van maxon zijn efficiënt, compact en robuust. Borstelloze platte motoren zijn door hun lage kosten bijzonder geschikt voor toepassingen in de automobielindustrie.

  Meer te weten komen
 • Communicatie

   

  DC-motoren van maxon zijn precies, robuust en efficiënt. Ze hebben geen magnetisch restkoppel en zijn daardoor geschikt voor toepassingen in de communicatie.

  Meer te weten komen
 • Consumer-toepassingen

   

  Micromotoren van maxon zijn precies en efficiënt. Ondanks hun compacte bouwwijze zijn ze sterk genoeg om een hoog vermogen te produceren. Daarmee zijn ze optimaal voor consumer-toepassingen.

  Meer te weten komen
 • Industriële automatisering en robotica

   

  Microaandrijvingen van maxon zijn voorbereid om veeleisende automatiseringstaken te vervullen. Ze hebben een hoge vermogens- en koppeldichtheid. Bovendien versnellen ze razendsnel, zijn ze efficiënt en hebben ze een lange levensduur.

  Meer te weten komen
 • Meet- en testtechnologie

   

  Mobiele apparaten profiteren van het lage stroomverbruik van de maxon DC-motoren met en zonder borstels. Laat u ook overtuigen van de precisie en de robuustheid van de aandrijvingen.

  Meer te weten komen
 • Beveiligingstechniek

   

  De efficiëntie van maxon DC-motoren reduceert het stroomverbruik en leidt tot een langere levensduur van de accu. Precieze, snelle positioneertaken zijn geen probleem. Optimaal voor beveiligingstechniek.

  Meer te weten komen