ID-Teaser-Rebrush-Company-Pic

Van de binnenkant van de aarde tot de ruimte.

Als het erop aankomt, dan zetten de micromotoren van maxon alles wat exact en betrouwbaar moet draaien in beweging. Onder, op en boven de aarde. Lees meer over de sectoren waarin onze aandrijfsystemen worden gebruikt en over de veelzijdige toepassingen.

 • Medische technologie

   

  Microaandrijvingen voor pompen, prothesen, handtools of implanteerbare systemen. maxon DC-motoren zijn betrouwbaar, trillingsarm en steriliseerbaar. Doe desondanks geen afstand van vermogensdichtheid en efficiëntie.

  Meer te weten komen
 • Lucht- en ruimtevaart

   

  DC-motoren van maxon zijn resistent tegen thermische en mechanische schokken. Met hun lange levensduur, efficiëntie en het compacte design zijn ze optimaal voor toepassingen in de lucht- en ruimtevaart geschikt.

  Meer te weten komen
 • Industriële automatisering

   

  Microaandrijvingen van maxon zijn voorbereid om veeleisende automatiseringstaken te vervullen. Ze hebben een hoge vermogens- en koppeldichtheid. Bovendien versnellen ze razendsnel, zijn ze efficiënt en hebben ze een lange levensduur.

  Meer te weten komen
 • Mobility solutions

   

  Aandrijfsystemen van maxon drijven e-bikes, SCR systemen, logistieke robots of onderwatervoertuigen aan. Ze zijn dynamisch, efficiënt en hebben een hoge vermogensdichtheid.

  Meer te weten komen