De nieuwe IDX compacte aandrijving met geïntegreerde positioneercontroller.

Compacte aandrijvingen

De compacte borstelloze EC-i-motor in combinatie met een EPOS4-positioneerbesturing vormt een hoogdynamisch, krachtig aandrijvingspakket met veldgeoriënteerde regeling (FOC), hoog rendement en onderhoudsvrije componenten in een hoogwaardige industriële behuizing. De maxon IDX aandrijvingen zijn geschikt voor gebruik in het complete toerentalbereik (van stilstand tot max. toerental) en zijn uitermate bestendig tegen overbelasting. De geïntegreerde sensor (single-turn) maakt samen met de positioneerbesturing een absolute positionering mogelijk.

Een onderhoudsvrije positioneeraandrijving met beproefde componenten.

Ontwerp van de aandrijving

Deze aandrijving met wikkeling met ijzeren kern is verkrijgbaar met encoder en temperatuursensor op de wikkeling. De positie-/snelheidscontrolle is voor deze aandrijving verkrijgbaar als geïntegreerde versie (rechtstreeks geïnstalleerd in de aandrijving). De motor kan ook zo worden geconfigureerd dat hij via een externe motorregelaar kan worden aangestuurd. De hoogwaardige uitvoering heeft beschermingsgraad IP 65, alleen de uitgaande as moet door de klant worden afgedicht. De motor onderscheidt zich door zijn hoge max. continu koppel, uitstekende efficiëntie en onovertroffen levensduur.

Technische gegevens

  • Maat 56/70 mm
  • Nominale snelheid: 2424 tot 6000 omw/min
  • Max. koppel: 775 tot 8602 mNm
  • Nominaal koppel: 393 tot 3167 mNm
  • Nominale spanning: 24/48/60 VDC
  • +VCC: 12 tot 60 VDC
Compacte aandrijvingen

De borstelloze IDX compacte aandrijving met geïntegreerde positioneerbesturing EPOS4 biedt standaard auto tuning, heeft meer vermogen, korte levertijden en voldoet aan de beschermklasse IP 65.

Online Shop
De borstelloze IDX compacte aandrijving met geïntegreerde positioneerbesturing EPOS4 biedt standaard auto tuning, heeft meer vermogen, korte levertijden en voldoet aan de beschermklasse IP 65

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 07 44 -
Contact