Lees meer over je werkomgeving

Intensieve uitwisseling op alle niveaus van de hiërarchie is belangrijk voor ons. Dit is alleen mogelijk met transparante informatiestromen en inachtneming van de behoeften van onze medewerkers. We bespreken niet alleen de dagelijkse zaken, maar ook de lopende ontwikkelingen in het bedrijf. En deze persoonlijke uitwisseling verloopt uiteraard in beide richtingen: wij luisteren naar onze medewerkers en krijgen graag suggesties voor verbetering.

Carrièreontwikkeling

Als innovatief bedrijf in de hightechsector staan we dagelijks voor nieuwe uitdagingen. Deskundig competentie-management, loopbaanplanning en professionele ontwikkeling zijn essentiële middelen om deze uitdagingen aan te gaan en er oplossingen voor te vinden. maxon biedt mogelijkheden voor opleiding en carrièreontwikkeling, gedreven door het belang van het bereiken van onze strategische doelstellingen .

Wij zorgen voor een omgeving die je stimuleert om je professionele en interpersoonlijke vaardigheden, maar ook je persoonlijke interesses, te ontwikkelen.

Gezond aan het werk
maxon heeft de gezondheid van zijn medewerkers hoog in het vaandel staan. Gezond gedrag van medewerkers wordt actief versterkt, ondersteund en aangemoedigd. maxon heeft daarnaast een doelgerichte samenwerking met externe partners die ingezet kan worden voor ondersteuning op onderwerpen als ergonomie, preventie en werkintegratie.
 
Ons milieu
maxon heeft een milieumanagementsysteem in al zijn bedrijfsprocessen geïmplementeerd. Ontdek meer over wat wij doen op het gebied van duurzaamheid.

Ga met ons mee: the sky is the limit!

Bekijk jouw carrièremogelijkheden

Vacatures in Nederland

Open vacatures

Vacatures in Nederland