Start je carrière

Ga met ons mee: the sky is the limit!

Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Bij maxon vind je mogelijkheden om je carrière een nieuwe richting te geven, door je doelstellingen opnieuw te definiëren, door te werken in een team dat je ruimte geeft om je optimaal te ontwikkelen, en door de dynamische omgeving van een technologische marktleider te gebruiken om je loopbaan een duwtje in de rug te geven.

Wij bieden een verscheidenheid aan banen in verschillende domeinen van de aandrijvingstechnologie. Je vindt kansen in de domeinen engineering, maar zeker ook specialistische banen zoals marketing, HR, finance, bedrijfsontwikkeling en IT. Ook geschoolde arbeiders, getrainde specialisten of productie- en montagemedewerkers kunnen bij ons hun carrière ontwikkelen. Of je achtergrond nu mechanische engineering, elektrische engineering, IT of iets gelijkwaardigs is: wij hebben vast de passende baan voor jou.

Stagiair(e)s
Begin je professionele loopbaan al in je schooltijd. Wij bieden stages aan in Nederland, maar ook in Zwitserland en Duitsland.

Afstudeeropdrachten
Van de collegezaal meteen naar de praktijk. Of het nu gaat om een master- of bachelorscriptie: bij maxon doe je professionele ervaring op.

Trainee-programma
Ben je een nieuwsgierige en gepassioneerde ingenieur? Wij bieden een trainee-programma voor recent afgestudeerde ingenieurs in Zwitserland dat een 18-24 maanden traineeship omvat op het gebied van bedrijfsontwikkeling, sales en productie.

Startersfuncties voor recent afgestudeerden
Om meteen nadat je bent afgestudeerd te starten, heb je kansen nodig om de vaardigheden die je tijdens je opleiding hebt opgedaan verder te ontwikkelen. Bij maxon vind je niet alleen bijzondere uitdagingen, maar ook optimale mogelijkheden voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek wat we te bieden hebben

Voordelen van werken bij maxon

Vacatures in Nederland

Open vacatures

Vacatures in Nederland