Aandrijfsystemen voor de industriële automatisering en robotica.

Robots bewegen de wereld. Wij bewegen robots.

Complexe mechatronische systemen werken alleen, als alle componenten topkwaliteit bezitten. maxon kan dit aanbieden en is bovendien wereldwijd de enige aanbieder die zowel DC motoren, overbrengingen, sensoren als besturingen ontwikkelt en produceert. Dit brengt de klant voordelen – bijvoorbeeld bij meerassige robotbesturingen. Want de verschillende interfaces zijn op elkaar afgestemd, vanaf het begin. Dit verkort de ontwikkelingstijd en bespaart geld.

maxon is daarnaast de contactpersoon als het gaat om aandrijvingen voor humanoïde robots, handgereedschap, verpakkingsmachines of lasinstallaties.

Kenshiro: sterke robot met 160 spieren.

De door de universiteit Tokio in het leven geroepen humanoïde robot wordt aangedreven door 160 katrol-achtige "spieren" en is het resultaat van jarenlang onderzoek.

Naar toepassingsinfo

High speed, koppel, efficiëntie.

Microaandrijvingen van maxon zijn voorbereid om veeleisende automatiseringstaken te vervullen. Ze hebben een hoge vermogens- en koppeldichtheid. Bovendien versnellen ze razendsnel, zijn ze efficiënt en hebben ze een lange levensduur.

De voordelen van maxon motoren.

  • Hoge kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Laag energieverbruik
  • Uitstekende regeleigenschappen
  • Robuust ontwerp: kunnen tegen trillingen, schokken alsook hoge en lage temperaturen.
  • Compacte constructie: top volume-prestatieverhouding
  • Geringe elektromagnetische storingen
  • Geluidsarm

Industrial Machinery & Equipment

Kwaliteit

maxor is volgens de normen SN EN ISO 9001 voor processen, EN ISO 13485 voor medische producten (op aanvraag), EN 9100 voor lucht- en ruimtevaart (op aanvraag) en SN EN ISO 14001 voor milieumanagementsystemen gecertificeerd.

Sectornavigator

Van het heelal tot in het binnenste van de aarde: ervaar meer over het brede toepassingsgebied van onze aandrijfsystemen.

Felix Herger

Sales Support

+41 (41) 666 17 28

Contact