AC-motoren

 

Parvalux produceert een breed scala aan standalone AC-motoren die met de hoogwaardige haakse en inline-overbrengingen gecombineerd kunnen worden. De AC-inductiemotoren van Parvalux worden door industrieën over de hele wereld gebruikt in toepassingen zoals hoogwaardige ruitenwissersystemen en patiëntenliften.

 

Parvalux biedt vele aanpassingsmogelijkheden voor standaardmotoren, waaronder asvarianten, opties voor uitgangsflenzen, verschillende kabellengtes, remmen, encoders, lakafwerkingen en klemkasten, om de juiste oplossing te vinden.

 

Voor wie een bepaalde specificatie wenst, biedt Parvalux de mogelijkheid om andere componenten van uw aandrijfsysteem met volledig op maat gemaakte oplossingen te integreren. Indien u veranderingen aan een standaard-draaistroommotor wilt aanbrengen, hoeft u alleen maar een afspraak met ons deskundig team van ingenieurs te maken.

Parvalux | AC-motoren

De AC-elektromotoren van Parvalux zijn verkrijgbaar in eenfasige en driefasige eenheden en worden in aluminiumbehuizingen en als pure motor- en overbrengingseenheid geleverd. Onze AC-motoren worden liefdevol met de hand gemaakt in Groot-Brittannië en naar meer dan 80 landen geëxporteerd.

 

Vermogensbereik tot 250 watt

 

AC-inductie, eenfasig en driefasig

 

Permanente condensator en condensator-start/werking

 

Universele AC/DC-motoren met seriewikkeling

 

Gewicht: 1,5 - 6,5 kg

 

Overige productdetails en specificaties:

Online Shop